Va salut! La multi ani!.Am si eu o problema,nu stiu daca am nimerit bine cu discutia mea!.Astazi am primit un colet ramburs prin posta de la un vanzator gasit pe site-ul olx ,,problema consta in faptul ca respectivul vanzator mi-a trimis,alt produs din gama lui dar de proasta calitate,mai clar dl respectiv avea de vanzare o sursa de calculator corsair ,care in imaginile de pe site,era de o calitate foarte buna,am incheiat tranzactia, am platit coletul,dar cand l-am deschis acasa am ramas consternat ca respectivul client mi-a trimis o alta sursa care cred ca era de la lada de gunoi,si nu stiu cum sa procedez ca sa -i returnez produsul inapoi ,am incercat sa-l contactez telefonic i-mi raspunde robotul,nici la mesaje nu-mi raspunde ca sa putem clarifica cumva aceasta problema,am mai contactat si oficiul postal sa-i intreb daca pot sa trimit coletul inapoi,si mi-au spus ca i-au legatura cu vanzatorul respectiv,iar el nu este de gasit!.Va rog sa-mi dati un sfat,sau vreo parere in aceasta problema,ma gandeam sa fac si o plangere la politie!. Cu stima!:sorry:
Va salut d-le Cris!. Da intradevar ma gandeam si eu la acasta ultima solutie,dar ma gandeam sa mai astept o zi sau doua,sa discut cu vanzatorul respectiv,sau mai degraba sa incerc sa dau de el prin orice mijloace,sa ajungem la o intelegere amiabila de ambele parti,nu stiu ce sa spun,ca daca vanzatorul a facut acest gest cu rea intentie,este cu atat mai grav,decat daca mi-ar fi trimis alt produs din greseala ,ceea ce nu prea cred!.Si la politie cred ca trebuie sa i-au coletul cu mine,sa le arat ce mi-a trimis el, si o dovada(o poza) ca produsul respectiv nu corespunde cu cel din poza de pe site!.Cu stima!.
Greu de demonstrat inselaciunea ( faptul ca expeditorul nu a trimis produsul solicitat de dvs ) iar plangerea la politie ... pierdere de timp ! Din punctul meu de vedere , a fost o tranzactie asumata de dvs , iar faptul ca increderea in partenerul dvs a fost mare e numai vina dvs . Pe viitor , solicitati livrarea cu optiunea de verificare si astfel probleme o sa dispara .