avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... falsuri grosolane
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

falsuri grosolane

Va salut! La multi ani!.Am si eu o problema,nu stiu daca am nimerit bine cu discutia mea!.Astazi am primit un colet ramburs prin posta de la un vanzator gasit pe site-ul olx ,,problema consta in faptul ca respectivul vanzator mi-a trimis,alt produs din gama lui dar de proasta calitate,mai clar dl respectiv avea de vanzare o sursa de calculator corsair ,care in imaginile de pe site,era de o calitate foarte buna,am incheiat tranzactia, am platit coletul,dar cand l-am deschis acasa am ramas consternat ca respectivul client mi-a trimis o alta sursa care cred ca era de la lada de gunoi,si nu stiu cum sa procedez ca sa -i returnez produsul inapoi ,am incercat sa-l contactez telefonic i-mi raspunde robotul,nici la mesaje nu-mi raspunde ca sa putem clarifica cumva aceasta problema,am mai contactat si oficiul postal sa-i intreb daca pot sa trimit coletul inapoi,si mi-au spus ca i-au legatura cu vanzatorul respectiv,iar el nu este de gasit!.Va rog sa-mi dati un sfat,sau vreo parere in aceasta problema,ma gandeam sa fac si o plangere la politie!. Cu stima!:sorry:
Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 10:58, 6 Ianuarie 2017
Singura solutie este sa faceti plangere la Politie.
Va salut d-le Cris!. Da intradevar ma gandeam si eu la acasta ultima solutie,dar ma gandeam sa mai astept o zi sau doua,sa discut cu vanzatorul respectiv,sau mai degraba sa incerc sa dau de el prin orice mijloace,sa ajungem la o intelegere amiabila de ambele parti,nu stiu ce sa spun,ca daca vanzatorul a facut acest gest cu rea intentie,este cu atat mai grav,decat daca mi-ar fi trimis alt produs din greseala ,ceea ce nu prea cred!.Si la politie cred ca trebuie sa i-au coletul cu mine,sa le arat ce mi-a trimis el, si o dovada(o poza) ca produsul respectiv nu corespunde cu cel din poza de pe site!.Cu stima!.
Greu de demonstrat inselaciunea ( faptul ca expeditorul nu a trimis produsul solicitat de dvs ) iar plangerea la politie ... pierdere de timp ! Din punctul meu de vedere , a fost o tranzactie asumata de dvs , iar faptul ca increderea in partenerul dvs a fost mare e numai vina dvs . Pe viitor , solicitati livrarea cu optiunea de verificare si astfel probleme o sa dispara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsuri grosolane viorelivascu viorelivascu Problema este ca nu stiu cum sa-mi recuperez banii,daca respectivul vanzator nu poate fi contactat sub nici o forma! Va rog sa ma ajutati!. Cu stima!. (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)
"teapa" online cu un telefon scump kidsonmdma kidsonmdma Buna ziua, am gasit pe olx un Iphone 15 cu un pret mult mai ieftin si l am comandat prin curier. Din cauza pretului ireal de bun m am grabit sa l comand, fara ... (vezi toată discuția)