Buna ziua, am gasit pe olx un Iphone 15 cu un pret mult mai ieftin si l am comandat prin curier.
Din cauza pretului ireal de bun m am grabit sa l comand, fara sa vad ca in biografie scrie "se vinde doar poza cu telefonul".
Acum am ramas cu dauna si as vrea sa stiu daca am ce sa fac impotriva acestei "tepe"
Va rog ajutati-ma ca sunt disperat, nu credeam ca neatentia costa atat de mult.
Karapok
Utilizator 8din 8 utilizatori consideră acest răspuns util
O LECTIE DE VIATA UTILA, daca in anunt scria ca se vinde doar o poza cu telefonul asta ati primit, o treceti la pierdere, ati invatat ca inainte de toate:
Un pret ireal de mic trebuie sa va ridice semne de intrebare, cand este prea bun ca sa fie adevarat sigur este o teapa
Cititi cu atentie anuntul si il filtrati, si nu mai cumparati produse pe care nu le vedeti in fata ochilor, aia e, tata avea vreo 2 vorbe legate de speta asta dar nu vreau sa va supar
florinm.
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu văd de ce această tranzacție ar trebui să fie considerată "țeapă". Se pare că dvs ați cumpărat exact ceea ce a specificat vânzătorul în anunț că vinde.
Vina vă aparține integral, fiindcă n-ați citit atent anunțul.
Faptul că a cerut 3000 de lei pe o poză nu este faptă penală. El poate să ceară oricât și își asumă faptul că ar putea rămâne cu marfa nevândută dacă prețul e exagerat. Se pare că acum n-a fost cazul.
Colet pierdut
Cineva94
Buna ziua. Am comandat un colet din UK in valoare de 900 de lei pe care mi l a pierdut firma de curierat si momentan nu l gasesc. AWB UL meu a fost pus pe alt ... (vezi toată discuția)