avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Colet pierdut
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Colet pierdut

Buna ziua. Am comandat un colet din UK in valoare de 900 de lei pe care mi l a pierdut firma de curierat si momentan nu l gasesc. AWB UL meu a fost pus pe alt colet si aparea ca ridicat dar au facut verificari si au incurcat coletele. Ei nu vor sa coopereze deloc nu am cu cine sa vorbesc la telefon doar prin e mail si raspund foarte greu. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Filip Iulia , utilizator 20:51, 21 Ianuarie 2022
Greseala dvs este ca va bateti capul cu cei care livreaza!!!
Trebuie contactata firma din UK si reclamat faptul ca coletul nu a fost livrat.
Trebuie sa intelegeti ca dvs ati cumparat cu livrare, deci este prb englezilor, ei trebuie sa asigure livrarea.
Ma faceti sa rad. Cum sa fie vina celui are vinde. Cand ei au lipit awb ul meu pe alt colet ai coletul meu l au pierdut prin depozit. Nu este prima data cand am probleme cu ei !
Rasul dvs va apartine, sunteti proprietar pt ca a trebuit sa-l platiti in £!!!
Dvs stiti ce scrieti, intelegeti ceea ce ati scris, recititi minunile scrise?!?
Va citez: "Cand ei au lipit awb ul meu pe alt colet"!!!
Pai, daca ei au lipit prost o eticheta este vina clientului?!?
In + mai scrieti si "Nu este prima data cand am probleme cu ei !".

Unde este logica dvs? Ati avut deja experiente proaste cu acest vanzator dar perseverati, ii dati sansa sa va faca si mai multe probleme!!!
In astfel de cazuri, noi, pe acest site nu putem decat sa va lasam sa perseverati, gradina lui Dzeu este mare si noi suntem simpli consilieri juridici.
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
Demos, utilizator
Nu am putut alege firma de curierat din pacate si unde am scris eu ca vina apartine clientului? Ma rog daca erati in aceasta situatie nu ii mai sustineati ! O seara buna !
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Cineva94, utilizator
Cum pot afla daca coletu meu este blocat in vama Istanbul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
Colet deteliorat de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, In data de 21.09.2015 am trimis prin anuntul postat pe siteul X, un colet. Cei de la curierat au pierdut AWB-ul coletului si au livrat din ... (vezi toată discuția)
Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)