Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot trimite decat cu plata online inainte. Am pus 4500 ron in contul dat de ei si mi-au spus ca o sa puna telefonul prin curier azi si o sa imi dea un awb. Azi cand am intrebat de awb nu au mai raspuns. Sun pe acel numar si nu raspunde nimeni. Ce pot face in aceasta situatie ? Merg la politie ? Anunturile inca mai sunt pe olx iar acel numar suna dar nu mai raspunde nimeni. Aici este contul de olx al dansilor [ link extern ]
Va rog mult sa ma ajutati
Daca situatia nu se rezolva amiabil si e vorba de rea-vointa din partea vanzatorului, e cazul sa contactezi politia. Ei au dreptul legal de a ne cere noua toate datele pe care le avem despre utilizatorul vizat si pot incepe o ancheta oficiala.
Poti sa mergi la sectia din zona ta sau sa depui o plangere online completand formularul acesta. (...)
Noi colaboram cu politia si raspundem la orice cerinta in maximum 48 de ore. De asemenea, odata ce suntem anuntati de situatie, incepem si noi o ancheta interna.
Am primit un mail cu factura in care era trecut si ibanul firmei dansilor