avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii falsuri grosolane
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

falsuri grosolane

Problema este ca nu stiu cum sa-mi recuperez banii,daca respectivul vanzator nu poate fi contactat sub nici o forma! Va rog sa ma ajutati!. Cu stima!.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 07:12, 6 Ianuarie 2017
Intrebare fara text ? Daca doriti ajutor , trebuie sa expuneti problema .
Eu am mai expus aceasta problema,dar nu-i nici o problema daca o mai spun in linii mari!.Am facut o tranzactie pe un site olx in cazul meu si vanzatorul avea un produs expus spre vanzare,dupa care eu fiind cumparatorul am purces la incheierea tranzactiei.Am fost deacord cu pretul cerut de vanzator,transportul efectindu-se prin posta ramburs!.Dupa ce am ridicat coletul,si l-am desfacut am vazut ca vanzatorul mi-a trimis cu totul altceva!.Vanzatorull in momentul dineaintea tranzactiei avea si poza produsului expusa pe site,iar acum el nu este de gasit ca sa discut amiabil cu el situatia care sa creat!.Va rog sa-mi dati un sfat in sensul de a-mi recupera banii care nu stiu daca o sa-i mai vad!. Cu stima!.
Postati aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Nu deschideti topic nou pentru aceeasi intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsuri grosolane viorelivascu viorelivascu Va salut! La multi ani!.Am si eu o problema,nu stiu daca am nimerit bine cu discutia mea!.Astazi am primit un colet ramburs prin posta de la un vanzator gasit ... (vezi toată discuția)
Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica stefanman stefanman Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa ... (vezi toată discuția)