avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... pot acuza la politie de inselaciune
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

pot acuza la politie de inselaciune

am discutat pe un sit pentru un telefon iphone,dar am primit altu de o valoare de 2 milioane,si eu am trimis 8 milioane,si vreau sa stiu daca pot sa il denunt la politie?se mai poate face ceva sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: sensmoon , utilizator 13:57, 22 Iunie 2010
Da , daca va veti putea sustine acuzatiile de inselaciune prin probe concludente. Puteti folosi discutiile purtate cu vanzatorul, precum si martori care sa ateste ce anume continea coletul cand l-ati desfacut, , si altele. depuneti plangere impotriva vanzatorului pentru inselaciune.
da,depunti plangere la sectia de politie de care apartineti
si ce anume ii se va intampla persoanei care ma pacalit,ce masuri va lua politia impotriva lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa cumparaturi online alex_2745 alex_2745 Am gasit un telefon pe un site la un pret de 400 ron L-am contactat pe vanzatorul respectiv ,i-am sp ca ma intereseaza telefonul.ok pan aici totul bn,nea-m ... (vezi toată discuția)
Trapa pe net cristian92cristian cristian92cristian Am tot cautat un telefon pe net si in sfarsit l am gasit...un iphone 5, am contactat vanzatorul, am stabilit sa fie trimis prin posta romana cu ramburs.am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica stefanman stefanman Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa ... (vezi toată discuția)