avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trapa pe net
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trapa pe net

Am tot cautat un telefon pe net si in sfarsit l am gasit...un iphone 5, am contactat vanzatorul, am stabilit sa fie trimis prin posta romana cu ramburs.am primit in loc de iphone 5 un alt telefon cu o valoare infima fata de 12 mil cat am platit.faza este ca pe formularul de la posta in dreptul campului unde scrie continutul coletului el nu a specificat exact ce se afla, a scris "telefon mobil".eu am semnat ridicarea si am deschis coletul de fata cu doamna de la ghiseu, i am spus ca nu este ceea ce stabilisem cu vanzatorul dar a spus ca daca scrie " telefon mobil" si in colet e telefon mobil nu mai am ce sa fac.vreun sfat?se poate rezolva in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: cristian92cristian , utilizator 17:17, 16 Septembrie 2014
va dau dreptate , nu va contrazic , in mesajele trimise de vanzator se specifica undeva ca intentioneaza sa va vanda un astfel de telefon ?
sunteti sigur ca pe PV-ul primit de la posta , este numele real al vanzatorului ?
treaba cu punerea sub urmarire a calculatorului sa stiti ca este greu de obtinut...nu imposibil , dar greu .
daca veti merge sa depuneti plangere la politie , cele argumentate mai sus , sunt probe slabe impotriva celui care v-a pacalit .

In concluzie este greseala mea si el scapa basma curata nu?pentru ca dovada impotriva lui am doar mesajul trimis de mine si fara raspuns de la el..
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2014
cristian92cristian, utilizator
este greseala dumneavoastra , dar nu trebuie lasata asa .
mergeti la politie cu tot ce detineti , faceti copii si dupa mail-uri(nu or sa va ajute , dar macar aveti un argument) , depuneti o plagere , si mai departe vedeti ce se intampla .
Nu am nici un mail..am doar un mesaj pe telefon(la care nu am primit raspuns) si apelurile efectuate cand m a subat si mi a zis ca la pus..in rest nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat mai pot face ceva ? Anonymous94 Anonymous94 Salut ,acum 5 zile am trimis prin posta romana un iphone 4 si trebuia sa primesc un samsung galaxy s3 dar nu am primit nimic ..mai pe scurt eu am trimis ... (vezi toată discuția)
Falsuri grosolane viorelivascu viorelivascu Va salut! La multi ani!.Am si eu o problema,nu stiu daca am nimerit bine cu discutia mea!.Astazi am primit un colet ramburs prin posta de la un vanzator gasit ... (vezi toată discuția)
Pot acuza la politie de inselaciune sensmoon sensmoon am discutat pe un sit pentru un telefon iphone,dar am primit altu de o valoare de 2 milioane,si eu am trimis 8 milioane,si vreau sa stiu daca pot sa il denunt ... (vezi toată discuția)