Am tot cautat un telefon pe net si in sfarsit l am gasit...un iphone 5, am contactat vanzatorul, am stabilit sa fie trimis prin posta romana cu ramburs.am primit in loc de iphone 5 un alt telefon cu o valoare infima fata de 12 mil cat am platit.faza este ca pe formularul de la posta in dreptul campului unde scrie continutul coletului el nu a specificat exact ce se afla, a scris "telefon mobil".eu am semnat ridicarea si am deschis coletul de fata cu doamna de la ghiseu, i am spus ca nu este ceea ce stabilisem cu vanzatorul dar a spus ca daca scrie " telefon mobil" si in colet e telefon mobil nu mai am ce sa fac.vreun sfat?se poate rezolva in vreun fel?
va dau dreptate , nu va contrazic , in mesajele trimise de vanzator se specifica undeva ca intentioneaza sa va vanda un astfel de telefon ?
sunteti sigur ca pe PV-ul primit de la posta , este numele real al vanzatorului ?
treaba cu punerea sub urmarire a calculatorului sa stiti ca este greu de obtinut...nu imposibil , dar greu .
daca veti merge sa depuneti plangere la politie , cele argumentate mai sus , sunt probe slabe impotriva celui care v-a pacalit .
este greseala dumneavoastra , dar nu trebuie lasata asa .
mergeti la politie cu tot ce detineti , faceti copii si dupa mail-uri(nu or sa va ajute , dar macar aveti un argument) , depuneti o plagere , si mai departe vedeti ce se intampla .
Nu am nici un mail..am doar un mesaj pe telefon(la care nu am primit raspuns) si apelurile efectuate cand m a subat si mi a zis ca la pus..in rest nimic