Cred ca nu am fost prea explicita sau întrebarea mea a fost prost formulata. De fapt voiam sa știu ce instituție de stat poate cere desfășurătorul convorbirilor telefonice și mesajelor private. Este posibil ca fără acordul meu sa fie puse la dispoziție date private mail sau telefon? Mulțumesc frumos
Ce institutii: Politia, Ministerul Public, SRI, etc., dar numai cu mandat (daca legea prevede ca trebuie sa ceara mandat). Este o deosebire intre interceptare, care intercepteaza tot ce faceti cu mobilul si institutiile statului va pot chiar hackui mobilul si consultarea datelor stocate conform legilor Big Brother. Datele stocate privesc ce numar a sunat ce numar, ce numar a dat SMS la ce numar, ce adresa de e-mail a trimis la ce adresa de e-mail, inclusiv data, ora, minutul, secunda. In sensul legilor Big Brother nu sunt stocate continutul mesajelor trimise (dar ele pot fi interceptate, cum am zis mai sus).
Telefon ascultat?
razvanmdlp
Buna ziua! De cateva zile mi se aude telefonul cu ecou. Am introdus cartela in alt telefon si observ ca se aude la fel. Am un prieten peste care a intrat ... (vezi toată discuția)