avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Telefon ascultat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Telefon ascultat?

Buna ziua! De cateva zile mi se aude telefonul cu ecou. Am introdus cartela in alt telefon si observ ca se aude la fel. Am un prieten peste care a intrat politia acum ceva timp ..e posibil din cauza lui sa imi fie si mie ascultat telefonul. Nu vreau sa pic la mijloc pentru nimic.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:02, 24 Ianuarie 2016
Este posibil sa fiti dvs ascultat daca exista suspiciuni cu privire la pregatirea unor infractiuni.
Insa nu aveti cum sa stiti acest lucru.
Ascultarea telefonului nu produce ecou, pentru simplul motiv ca este vorba de simpla copiere (stocare) a unor date digitale care trec printr-un server. Astfel de copiere nu altereaza in niciun fel comunicarea. Deci nu exista niciun simptom prin care sa va puteti da seama ca telefonul este sau nu ascultat. Mai mult, smartphone-urile pot fi infectate si poate fi ascultat tot ce vorbiti in casa, deci nu doar in timp ce dati telefon. La fel se poate intampla cu laptopul sau PC-ul dotat cu webcam. In afara de ascultat, poate fi privit si inregistrat tot ce se vede prin camera. Pana si consola de jocuri sau Smart-TV-ul pot fi folosite in acest scop (daca au camera sau microfon, eventual in telecomanda). Acest lucru nu este apanajul exclusiv al statului, exista destui hackeri care pot face asta. Google de exemplu Profesorul de spioni.
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2016
tgeorgescu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Convorbiri inregistrate banateanul banateanul E institutie abilitata poate sa-mi confirme faptul ca ,convorbirile mele telefonice sunt inregistrate ? Ce justificari trebuie sa prezinti ,ca sa soliciti ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot da seama daca mi se asculta telefonul? dogarudobra dogarudobra spuneti mi va rog ce semnalmente are un tel, ascultat. de apox, un an am cumparat un tel fix nou cand aveam cate o convorbire tel.,la aprox un minut se auzea ... (vezi toată discuția)
Ascultarea convorbirilor telefonice - legalitate iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! As vrea sa stiu daca ascultarea convorbirilor telefonice este legala. Daca nu, cui ne adresam si care ar fi pedeapsa? Mai explicit, simt ca cineva ... (vezi toată discuția)