Buna seara! As vrea sa stiu daca ascultarea convorbirilor telefonice este legala. Daca nu, cui ne adresam si care ar fi pedeapsa? Mai explicit, simt ca cineva imi asculta convorbirile cand vorbesc la telefon si desi banuiesc cine ar fi,nu stiu cum sa-l descopar. In speranta unui raspuns va multumesc anticipat.
Depuneti plangere la politie sau parchet, insa v-ar fi necesare si niste mijloace de proba, caci doar pe baza simturilor dvs. nu cred ca se va face ceva, sau daca se va face si nu se va descoperi nimic veti fi pusa la plata.
Sistemele de telefonie moderna nu mai pot fi ascultate de amatori, doar de catre cei ce au acces la centala furnizorului - convorbirile sint acum in format digital si codate.
Asa ca sau aveti niste probleme legale si sinteti ascultat de autoritati (iar ele au un mandat legal pentru asta) sau ar fi cazul sa vizitati un psihiatru.
Telefon ascultat?
razvanmdlp
Buna ziua! De cateva zile mi se aude telefonul cu ecou. Am introdus cartela in alt telefon si observ ca se aude la fel. Am un prieten peste care a intrat ... (vezi toată discuția)