avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ascultarea convorbirilor telefonice - legalitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ascultarea convorbirilor telefonice - legalitate

Buna seara! As vrea sa stiu daca ascultarea convorbirilor telefonice este legala. Daca nu, cui ne adresam si care ar fi pedeapsa? Mai explicit, simt ca cineva imi asculta convorbirile cand vorbesc la telefon si desi banuiesc cine ar fi,nu stiu cum sa-l descopar. In speranta unui raspuns va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:23, 31 August 2016
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

SRI poate asculta si fara mandat.

Mandatul se emite cand e vorba de proceduri penale normale.

Unde ati auzit aceasta aberatie? SRI nu asculta decit cu mandat, faptul ca acel mandat e secret sau e acordat pe motive aiurea nu are nici o importanta.
De unde stiti dvs. ca se asculta cu mandat mereu?

Daca are la baza siguranta nationala se asculta fara probleme.

Nu va mai luati dupa aiureli din presa sau pe unde auziti bazaconii...

A fost discutie mare cu ascultarea fara mandat si a ramas asa...

In nicio tara nu trebuie mandat la serviciile secrete.
Nici macar in SUA care este leaganul democratiei moderne.

Depinde despre ce este vorba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon ascultat? razvanmdlp razvanmdlp Buna ziua! De cateva zile mi se aude telefonul cu ecou. Am introdus cartela in alt telefon si observ ca se aude la fel. Am un prieten peste care a intrat ... (vezi toată discuția)
Accesul la date personale telefon Ivascuioandragos Ivascuioandragos Cine poate avea acces la convorbirile și mesajele de pe telefonul privat (vezi toată discuția)
Bună! am o întrebare puțin mai neobișnuita.pe durata pandemiei ... Eblis123 Eblis123 Bună! Am o întrebare puțin mai neobișnuita.Pe durata pandemiei am fost destul de vocal împotriva abuzurilor și a așa zilelor măsuri .. Vă aduceți ... (vezi toată discuția)