avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Convorbiri inregistrate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Convorbiri inregistrate

E institutie abilitata poate sa-mi confirme faptul ca ,convorbirile mele telefonice sunt inregistrate ?
Ce justificari trebuie sa prezinti ,ca sa soliciti acest lucru ?
Cum poti aduce dovezi ,ca aceste convorbiri sunt inregistrate in afara dovezilor clasice (ecou ,receptie slaba a convorbirii in anumite momente,un clipocit in telefon la un moment dat moment in care convorbirea nu se mai poate derula pt o perioada scurta de timp) ?.Cu stima !

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:16, 21 Mai 2015
Daca ai patit asa ceva , schimba si telefonul si cartela frumos , inseamna ca ai vorbit ceva la telefon personal sau te-a sunat cineva care era ascultat si ai intrat in aceasta sfera de " ascultat " asa am patit si eu cu telefonul si cu cartela ... le-am schimbat frumos cu toate ca am vorbit destule si ceea ce am auzit si de la tv ... s-am intrat in aceasta sfera de " ascultat " ca la scoala ... asta te invat , schimba-ti stilul de viata
Inregistrarea telefonului se dispune doar de judecator, autorizarea interceptarii si inregistrarii convorbirilor telefonice, fiind motivata de catre acesta.
Nu exista o institutie anume, abilitata ca sa va ofere informatiile solicitate de catre dvs.
In alta ordine de idei, sper sa intru si eu dl. LCristian intro "sfera de ascultat", pentru a putea fi auzita vorbind despre cei 500.000 de euro ingropati in gradina. Poate vin mascatii si imi sapa gradina...gratis.
SRI poate asculta telefonul si fara mandat in conditiile legii sau...in vecinateatea ei....
Nu exista institutie care sa va raspunda la o astfel de intrebare in afara de SRI care nu cred ca va va raspunde pentru simplul motiv ca nu va poate raspunde la o asemenea intrebare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon ascultat? razvanmdlp razvanmdlp Buna ziua! De cateva zile mi se aude telefonul cu ecou. Am introdus cartela in alt telefon si observ ca se aude la fel. Am un prieten peste care a intrat ... (vezi toată discuția)
Ascultarea telefoanelor de serviciu cristinabucuresti cristinabucuresti Nu stiu daca am postat unde trebuie. Ma intereseaza daca patronul unei firme are dreptul de a asculta si a localiza telefoanele mobile ale angajatilor ( ... (vezi toată discuția)
Instalare soft de urmarire pe un telefon mobil – legalitate si consecinte mariang2013 mariang2013 buna ziua, as vrea sa intreb, ce posibilitati legale exista de a sanctiona pe cineva care, indirect imi asculta convorbirile si imi citeste ... (vezi toată discuția)