avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Este permis ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Este permis ?

Lucrez la un magazin a unei companii de tel. mobila , sefa de magazin sia permis sa-mi scoata listingu cu convorbirile,pe motiv sa vada daca o barfesc la cineva. Are voie sa faca asa ceva fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 22:22, 31 Mai 2018
Nu vad cum din listing, afla daca a fost barfita. Dar poate afla, dece a venit factura 1000 lei, in cazul in care telefonul este telefon de serviciu.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
viorel55, utilizator
Efectiv a vrut sa vada cu ce numere vorbesc,de factura cu valoare mare nu exista asa ceva ma incadrez in barem. Pe mine ma intereseaza este legal sa- mi urmareasca convorbirile?
Va rog imi raspunde si mie cineva ??
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Repet, daca titularul contractului de telefonie este compania, titularul are dreptul sa vada daca telefoanele sunt utilizate in interes de serviciu sau nu. Daca telefonul este al dumneavoastra personal, atunci lucrurile sunt grave !.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema in familie cu lista convorbiri telefonice gabriel2650 gabriel2650 Buna ziua, am urmatoarea problema: de pe telefonul de servici mi s-a scos lista cu convorbirile telefonice de catre seful meu care ulterior m-a amenintat ca o ... (vezi toată discuția)
Detailierea convorbirilor bogdancluj bogdancluj buna ziua ! sunt titularul unui post telefonic fix al unei companii. conform contractului si politicii companiei respective eliberarea detailierii ... (vezi toată discuția)
(cum) pot afla cine ma suna noaptea cu nr. secret? xuser xuser Pot sa aflu cine ma suna noaptea cu nr. ascuns? precizez ca nu ma ameninta sau din astea, pur si simplu ma suna. Incalca ceva lege daca ma suna ... (vezi toată discuția)