avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... problema in familie cu lista convorbiri telefonice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

problema in familie cu lista convorbiri telefonice

Buna ziua, am urmatoarea problema: de pe telefonul de servici mi s-a scos lista cu convorbirile telefonice de catre seful meu care ulterior m-a amenintat ca o arata sotului unei femei cu care am avut cateva convorbiri, dupa ce am fost tinuti o luna in umiliri si tot felul, intr-un final acea lista a fost predata mai departe sotului, ba mai mult de atat o alta femeie a primit lista de la seful meu care in continuare ameninta ca face public, si dovedeste legatura dintre mine si acea femeie. este legal faptul ca desi am vb de pe telefonul de servici sa se divulge lista si chiar toate numerele de telefon cu care am avut legaturi fara acordul meu si mai ales ca vor sa faca acest scandal pentru a crea anumite probleme in familie? se considera asta un abuz? ce am de facut in cazul acesta sa ma apar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 August 2018
gabriel2650, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:12, 26 August 2018
Sa ii dati in judecata si sa le cereți prejudiciu de imagine. Ar putea sa va cerceteze disciplinar, nu sa predea lista.
Nu cred ca ar fi vorba nici disciplinar, din moment ce a fost dupa ore de program, si mai ales cu ce drept s-a făcut asta, chiar dacă lucram in acelasi loc din moment ce nu am deranjat pe nimeni, nu cred ca sunt ei in masura sa rezolve problemele familiale in cazul asta

Ionita Cristina Avocat a scris:

Sa ii dati in judecata si sa le cereți prejudiciu de imagine. Ar putea sa va cerceteze disciplinar, nu sa predea lista.

Ii puteti face o sesizare DIICOT pentru accesarea listei convorbirilir telefonice si utilizarea in scop de santaj.
Chiar daca contractul cu furnizirul de servicii i-ar fi fi permis sa primeasca listingul cu convorbiri in mod cert nu ii permitea sa va santajeze.
Cercatarea disciplinara ar avea rost in cazul in care ati fi depasit o limita impuaa prin abonament si nu ati fi fost de acord ss platiti diferenta, dar si atunci se justifica numai in cazul in care ati fi semnat un document cu firma in care sa se precizeze acest lucru.
Cercetare disciplinară pentru ca a folosit un bun de serviciu in interes personal. Depinde...
cred ca ar trebui sa va rezolvati mai intai problemele familiale si apoi sa intrati cu penalul.
ceva imi spune ca relatiile cu seful sunt ceva mai adanci decat cele strict ierarhice de la locul de munca. gresesc? iar daca lucrati la o companie "de familie" ...

Alte discuții în legătură

Este permis ? pituna pituna Lucrez la un magazin a unei companii de tel. mobila , sefa de magazin sia permis sa-mi scoata listingu cu convorbirile,pe motiv sa vada daca o barfesc la ... (vezi toată discuția)
Ascultarea telefoanelor de serviciu crynaku crynaku lucrez la o firma la care avem telefoane de serviciu,patronul are dreptul de a asculta convorbirile telefonice ale angajatilor ,numarul care mi-a fost alocat ... (vezi toată discuția)
Detailierea convorbirilor bogdancluj bogdancluj buna ziua ! sunt titularul unui post telefonic fix al unei companii. conform contractului si politicii companiei respective eliberarea detailierii ... (vezi toată discuția)