mai demult se putea cumpara pamant de la parohia catolica.parinti soacrei la cumparat de sa pierdut actul de cumparare da se poate face rost de el de la parohie.si parinti soacrei ca sa nu ramana copii ei pe drumuri a facut un cerificat de mostenitor catre ea si copii ei.da rezulta ca nu este intabulat pe nimeni.se poate intabula direct pe ea(numai cu cerificatul de mostenire facut la notar?
soacra mea a mostenit o casa cu paman.nu ii intabulata pe nimeni pentru ca actul cum ca este cumparat pamantul sa pierdut.daca se face rost de alt act cum ca ii cumparat pamantul se poate intabula direct pe ea?sau trebuie pe masa sau tataso care sunt decedati toti.in certificatul de mostenire mai sunt si 3 copi trecuti ca mostenesc si ei 1/6 fiecare din parte....daca se intabuleaza pe ea se poate vinde fara semnatura copiilor?:D:D
soacra mea a mostenit casa de la parinti ei si are 5 copii,
cand sa facut testamentul de mostenire a avut doar 3 copi la care dupa aceea a mai avut 2.
parinti ei ca sa nu fie probleme intre copii (pana la primi 3) a lasat mostenire la fiecare 1/6 din pamantul de unde ii construita casa.
daca ea vrea sa vanda (mai are 2 copi care au grija de ea pt cei 2 vrea sa vanda) ii trebuie semnaturele copiilor ei care sunt trecuti ca mostenitori
ca sa vanda casa.va rog sa imi raspundeti cu sinceritate.va multumesc
(precizez soaca mea are parte 3/6 si primi 3 dintre copi are 1/6
buna seara!am si eu o nelamurire.soacra mea a mostenit casa de la parinti ei si are 5 copii,cand sa facut testamentul de mostenire a avut doar 3 copi la care parinti ei ca sa nu fie probleme intre ei a lasat mostenire la fiecare 1/6 din pamantul de unde ii construita casaX-( .daca ea vrea sa vanda (mai are 2 copi care au grija de ea pt cei 2 vrea sa vanda) ii trebuie semnaturele copiilor ei #-o ca sa vanda casa carte apartine si pamantul copiilor ceialalti 3.va rog sa imi raspundeti cu sinceritate.va multumesc :stunned::stunned::stunned: