avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna seara!am si eu o nelamurire.soacra mea a mostenit casa de la parinti ei si are 5 copii,cand sa facut testamentul de mostenire a avut doar 3 copi la care parinti ei ca sa nu fie probleme intre ei a lasat mostenire la fiecare 1/6 din pamantul de unde ii construita casaX-( .daca ea vrea sa vanda (mai are 2 copi care au grija de ea pt cei 2 vrea sa vanda) ii trebuie semnaturele copiilor ei #-o ca sa vanda casa carte apartine si pamantul copiilor ceialalti 3.va rog sa imi raspundeti cu sinceritate.va multumesc :stunned::stunned::stunned:
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 20:38, 16 Martie 2012
Buna seara, daca e sanatoasa la minte si vinde ce e al dansei, poate vinde tot fara aprobarea copiilor
nelămurirea dvs este o nelămurire și pentru mine din cauza exprimării.
ar trebui să reformulați!
soacra mea a mostenit casa de la parinti ei si are 5 copii,
cand sa facut testamentul de mostenire a avut doar 3 copi la care dupa aceea a mai avut 2.
parinti ei ca sa nu fie probleme intre copii (pana la primi 3) a lasat mostenire la fiecare 1/6 din pamantul de unde ii construita casa.
daca ea vrea sa vanda (mai are 2 copi care au grija de ea pt cei 2 vrea sa vanda) ii trebuie semnaturele copiilor ei care sunt trecuti ca mostenitori
ca sa vanda casa.va rog sa imi raspundeti cu sinceritate.va multumesc
(precizez soaca mea are parte 3/6 si primi 3 dintre copi are 1/6
Daca soacra dvs a facut testament , pentru ca nu se intelege nici a doua oara ce doriti sa spuneti, ea poate vinde tot ce are in proprietate, chiar daca a facut testament in favoarea a trei copiii de ai dansei, pentru ca testamentul produce efecte la moartea celui care l a intocmit, insa pana atunci acesta poate dispune liber de ce are.
In orice varianta doamna poate dispune d ce are in mod liber! Poate sa vanda sa doneze sa instraineze in alte moduri, contract de intretinere, renta viagera, bunurile care le are in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters225985 ContSters225985 Va rog sa-mi raspundeti si mie la aceasta intrebare!! Bunicii sotului meu,in casa carora stam,au doua fete. Sotul meu este copilul unei fiice ,a fost crescut ... (vezi toată discuția)
Mostenire camelia29 camelia29 soacra mea a mostenit o casa cu paman.nu ii intabulata pe nimeni pentru ca actul cum ca este cumparat pamantul sa pierdut.daca se face rost de alt act cum ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune decedat fara copii locuinta cu intrare comuna cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Soaca mea a locuit in aceeasi curte cu o batrana care a decedat. Ea a avut grija de batrana pana a decedat(nu are copii). Sotul batranei a ... (vezi toată discuția)