avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate voiosu

Activitate voiosu

Răspuns la discuția reziliere contract cablu TV
noua locatie e in mediul urban , in intravilan , alte companii are retea acolo asta nu , pentru ca ei initial mi-au propus transferul la noua locatie , si am fost de acord , si cand le-am spus adresa au luat pe NU se poate in brate. mentionez ca orasul e acoperit in proportie de 70% de reteaua cablu TV pe care o doresc , nu e vorba de locatie imposibila.
Buna ziua ,
Am contractat servicii de cablu TV prin acord de novatie pe 12 luni , preluare servicii odata cu imobilul inchiriat .
M-am mutat in alta locuinta unde cei de la firma de cablu nu imi pot asigura serviciile lor , reteaua nefiind extinsa in zona respectiva.
Am fost la ei sa ma informez cu privire la transferul in noua locatie a serviciilor. Si mi-au relatat ca nu se pot asigura serviciile in noua locuinta. Singura metoda este rezilierea contractului. Cu taxe aferente cca. 200 ron . :O
Nu mi se pare far-play sa platesc aceste taxe . Eu vreau sa continui contractul dar nu e vina mea ca nu imi pot asigura ei serviciile .
Ce pot face in situatia asta in afara de discuta cu un chirias in vechea locatie sa preia el serviciile ?
Doresc sa stiu pentru ca la intocmirea unui anume dosar specifica , daca detin sau nu cota parte cu acte sau din oficiu , imi ofera sau iau niste drepturi ... dar cota parte din oficiu ma gandesc nu au cum sa o dovedeasca ca o detin pentru ca pe numele meu platesc impozit la ANAF doar pe masina , imobilul e pe numele tatalui , deci oricat ar cauta in servere si documente nu au cum sa dovedeasca , doar dupa succesiune daca renunt sau nu la partea mea in favoarea tatalui sau fratelui meu atunci nu voi detine cota parte . Am sau nu dreptate , pentru ca la 3 notari am fost si nu au vrut sa imi faca o declaratie cum ca nu as detine cota parte. Pe mine m-ar avantaja faptul de a nu detine cota parte . multumesc de raspunsuri.
Mama a decedat acum 10 ani , am ramas 2 frati cu tatal. Doresc sa stiu daca eu detin cota parte din oficiu sau nu a singurului imobil si bun pe care il detin parintii mei. succesiunea dupa deces nu s-a facut , si nu s-a dezbatut nici un act pina in prezent.