avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract cablu TV
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract cablu TV

Buna ziua ,
Am contractat servicii de cablu TV prin acord de novatie pe 12 luni , preluare servicii odata cu imobilul inchiriat .
M-am mutat in alta locuinta unde cei de la firma de cablu nu imi pot asigura serviciile lor , reteaua nefiind extinsa in zona respectiva.
Am fost la ei sa ma informez cu privire la transferul in noua locatie a serviciilor. Si mi-au relatat ca nu se pot asigura serviciile in noua locuinta. Singura metoda este rezilierea contractului. Cu taxe aferente cca. 200 ron . :O
Nu mi se pare far-play sa platesc aceste taxe . Eu vreau sa continui contractul dar nu e vina mea ca nu imi pot asigura ei serviciile .
Ce pot face in situatia asta in afara de discuta cu un chirias in vechea locatie sa preia el serviciile ?
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
Liliana Gradinaru, Avocat
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 17:58, 19 Martie 2015
Buna ziua...deci aveti doua obtiuni: ori luati o negatie de la asociatia de locatari unde locuiti cum ca nu exista servicii de cablu acolo....ori dati cautare pe google legea 161/2010,va documentati bine si va duceti din nou la ei....cu respect
Si care ar fi partea aplicabila? Eu vad ca aici consumatorul a modificat contractul, unilateral, si asta nu-l responsabilizeaza pe operatorul economic. Daca un client vrea aceste servicii pe Varful Omu?
Cunostea sua putea cunoaste reteaua operatorului economic? Trebuie sa dovedeasca moidul cum a fost inselat, or eu una nu inteleg cum. Care e paguba?
...cei de la companie invoca taxe de instalare si mentenanta..eu am cerut lamuriri si este suficienta o negatie...acum nu stiu poate vorbesc mai multe limbi straine cei de la cablu...cu respect.
noua locatie e in mediul urban , in intravilan , alte companii are retea acolo asta nu , pentru ca ei initial mi-au propus transferul la noua locatie , si am fost de acord , si cand le-am spus adresa au luat pe NU se poate in brate. mentionez ca orasul e acoperit in proportie de 70% de reteaua cablu TV pe care o doresc , nu e vorba de locatie imposibila.
Am inteles, nu spun ca nu-i asa, doar ca eu una nu vad care este nedreptatea in cazul dv. Nu conteaza nici ca e mediu rural, urban sau campenesc, se fac anumite calcule de costuri si oportunitate investitie, nu stiu, ar trebui sa ontineti o negatie, dar nu cunosc detaliile, nu imi pare atat de simplu. Nu vor, ar trebui sa vrea?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Taxa de rebransare lumifatu lumifatu Buna ziua, Spuneti-mi va rog, taxa de rebransare la reteaua de cablu este legala?| Nici macar nu am fost debransata, ulterior ar fi trebuit sa solicit o ... (vezi toată discuția)