Buna ziua ,
Am contractat servicii de cablu TV prin acord de novatie pe 12 luni , preluare servicii odata cu imobilul inchiriat .
M-am mutat in alta locuinta unde cei de la firma de cablu nu imi pot asigura serviciile lor , reteaua nefiind extinsa in zona respectiva.
Am fost la ei sa ma informez cu privire la transferul in noua locatie a serviciilor. Si mi-au relatat ca nu se pot asigura serviciile in noua locuinta. Singura metoda este rezilierea contractului. Cu taxe aferente cca. 200 ron . :O
Nu mi se pare far-play sa platesc aceste taxe . Eu vreau sa continui contractul dar nu e vina mea ca nu imi pot asigura ei serviciile .
Ce pot face in situatia asta in afara de discuta cu un chirias in vechea locatie sa preia el serviciile ?
Buna ziua...deci aveti doua obtiuni: ori luati o negatie de la asociatia de locatari unde locuiti cum ca nu exista servicii de cablu acolo....ori dati cautare pe google legea 161/2010,va documentati bine si va duceti din nou la ei....cu respect
Si care ar fi partea aplicabila? Eu vad ca aici consumatorul a modificat contractul, unilateral, si asta nu-l responsabilizeaza pe operatorul economic. Daca un client vrea aceste servicii pe Varful Omu?
Cunostea sua putea cunoaste reteaua operatorului economic? Trebuie sa dovedeasca moidul cum a fost inselat, or eu una nu inteleg cum. Care e paguba?
...cei de la companie invoca taxe de instalare si mentenanta..eu am cerut lamuriri si este suficienta o negatie...acum nu stiu poate vorbesc mai multe limbi straine cei de la cablu...cu respect.
noua locatie e in mediul urban , in intravilan , alte companii are retea acolo asta nu , pentru ca ei initial mi-au propus transferul la noua locatie , si am fost de acord , si cand le-am spus adresa au luat pe NU se poate in brate. mentionez ca orasul e acoperit in proportie de 70% de reteaua cablu TV pe care o doresc , nu e vorba de locatie imposibila.
Am inteles, nu spun ca nu-i asa, doar ca eu una nu vad care este nedreptatea in cazul dv. Nu conteaza nici ca e mediu rural, urban sau campenesc, se fac anumite calcule de costuri si oportunitate investitie, nu stiu, ar trebui sa ontineti o negatie, dar nu cunosc detaliile, nu imi pare atat de simplu. Nu vor, ar trebui sa vrea?
Taxa de rebransare
lumifatu
Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, taxa de rebransare la reteaua de cablu este legala?|
Nici macar nu am fost debransata, ulterior ar fi trebuit sa solicit o ... (vezi toată discuția)