avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate clau77

Activitate clau77

Răspuns la discuția Nelamurire
Alta data nu va mai exista asta e clar, macar am invatat ceva din toata experienta asta.

In mod normal daca se face o sesizare , in cat timp esti chemat la sectie sa dai declaratie ?
Răspuns la discuția Nelamurire
Eu nu doresc sa depun nici o plangere . Vreau doar sa stiu daca faptul ca m-au taxat de 5 ori, adica au produs un abuz cum spuneti si dumneavoastra este un factor decisiv in nesesizarea politie.
Poate sa-mi raspunda cineva si la celelalte intrebari din postul meu ?
Discuție Nelamurire
Am fost prins la un supermarket luand ceva fara sa platesc si cei de la paza m-au pus sa platesc produsele de 5 ori . Este legal ? Ar fi in interesul lor sa faca o sesizare tinand cont ca mi-au cerut banii de 5 ori ? Si cand spun interes ma gandesc la cel legal.Ei ar putea avea probleme in urma acestei taxari ? Am si bonul de casa in care e trecut fiecare produs de 5 ori.

Doresc sa stiu daca exista sau nu o sesizare la politie. Este vreo problema daca merg direct la ei la sectie si intreb? In cazul in care acea sesizare nu a fost facuta risc ceva ? Imi vor pune intrebari suplimentare sau imi vor da pur si simplu un raspuns la intrebarea mea ? Cat de repede ajung aceste sesizari la cei ce se ocupa de relatiile cu publicul ?