avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate solo

Activitate solo

va rog sa va exprimati parerea cu privire la noul proiect de modificare a legii consilierilor juridici

[ link extern ]
nu este obligatorie
Răspuns la discuția cercetare prealabila



n-au fost martori, demisia pana la urma a fost trimisa prin posta
eu reprezint angajatul, credeam ca am fost clara din primul post, multumesc pt implicare, cornelia, oricum esti singura care si-a spus parerea...


De regula demisia se inregistreaza de catre angajator, iar in cazul refuzului angajatorului de a inregistra demisia da dreptul salariatului de a face dovada acestuia prin orice mijloace de proba.
Daca in perioada de preaviz contractul individual de munca este suspendat, termenul de preaviz se suspenda corespunzator.
Faptul ca angajatul s-a prezentat la cercetarea disciplinara in urma convocarii facute, cred ca acopera viciul de procedura in ce priveste omisia aratarii obiectului .
Relevant pentru speta este faptul ca cercetarea disciplinara nu s-a finalizat , deci sunt incidente prevederile art. 267 din Codul muncii " Sub sanctiunea nulitatii absolute, nici o masura, cu exceptia celei prevazute la art. 264 alin. 1, nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile....." . Numai daca salariatul nu se prezinta la convocarea facuta, da dreptul angajatorului sa dispuna sanctionarea, fara efectuarea cercetarii disciplinare prealabile.
Răspuns la discuția asociere/colaborare (7411)
sau din Cluj;)