Casa in care mama cu fratele stau acum este casa construita de mama și tatăl vitreg, in special de mama.
Înțeleg că nu e vorba de moștenire din partea mamei, că nu a murit încă, dar pentru fratele meu a putut să faca Ct de v-c cu întreaga ei parte, deși nu murise.
Bună ziua.
Recent, tatăl meu vitreg a decedat. Acesta m a crescut de la 3 ani, dar nu m a adoptat legal. Împreună cu mama mai au un fiu de 25 de ani,cu care am crescut.
Au stabilit ca mie sa îmi dea partea ce i se cuvine mamei dintr o moștenire de a ei (1/2 din banii din vânzarea casei ei părintești), iar fratelui meu sa ii dea casa in care stau.
Mie mi au dat însă doar jumătate din ce îmi promisese, restul banilor fiind investiți în casa in care stau ei. Am aflat cu moartea tatălui că fratelui i au făcut, inainte să moară, act pe casa în care stau.
Mă simt nedreptățită, el rămâne cu casa in care stau, iar mie mi au dat doar jumătate din ce s a stabilit, e adevărat, verbal.
Nu am deschis discuția cu mama, decesul tatălui fiind recent.
Pot sa fac ceva sa îmi primesc partea cuvenită? Ei par că e ok așa....
Mulțumesc
Nu am cerut nimanui sa ghiceasca. Ma intereseaza, pe baza experientei vreunuia de pe forum si in cazul altor astfel de contestatii, daca se poate castiga.
Multumesc mult.
Avand in vedere cele expuse mai sus, in cazul unei plangeri la pvcc, instanta mi-ar a castig de cauza, tinand cont de:
-faptul ca rovinieta se achizitioneaza pentru autovehicul, nu pentru nuemrele sale;
-buna mea credinta, pe rovinieta fiind trecuta si seria sasiului, am considerat ca sunt in legalitate, cu rovinieta valabila.
-am incercat ulterior sa fac schimbarea nr. la cnadnr, dar mi s-a comunicat ofcial faptul ca nu se mai poate face nimic, intre timp rovinieta expirand. - intntia mea clara de a indrepta lucrurile, fiind in necunostinta de cauza la data abaterii.
multumesc.
multumesc de raspuns. dar daca anunt acum sa opereze modificarea e prea tarziu? Din 06.2011 pana in 12.2011 am circulat pe A1 de cateva ori, inca nu am primit amenzile, dar ma gandesc sa le contest. am vreo sansa de castig?
Buna tuturor
Sunt intr-o situatie putin incurcata: am avut o rovinieta pe un an, care a expirat in 12.2011. In 06.2011, am schimbat numerele de inmatriculare, neanuntand cnadnr in acest sens. Pana in prezent nu am primit nicio amenda, iar in legea lor nu e trecut un anume termen. Daca anunt acum aceasta schimbare o fi tarziu? sau astept sa-mi vina amenzile acasa?...