Buna tuturor
Sunt intr-o situatie putin incurcata: am avut o rovinieta pe un an, care a expirat in 12.2011. In 06.2011, am schimbat numerele de inmatriculare, neanuntand cnadnr in acest sens. Pana in prezent nu am primit nicio amenda, iar in legea lor nu e trecut un anume termen. Daca anunt acum aceasta schimbare o fi tarziu? sau astept sa-mi vina amenzile acasa?...
La momentul schimbarii numerelelor de inmatriculare va revenea obligatia sa instiintati oficial CNADR de a modifica in baza de date existenta de rovinieta valabila pentru autoturismul cu datele de identificare pe care le probati cu cartea de identitate vehicul
Modificarea in baza de date a CNADR va costa 20 lei + TVA
multumesc de raspuns. dar daca anunt acum sa opereze modificarea e prea tarziu? Din 06.2011 pana in 12.2011 am circulat pe A1 de cateva ori, inca nu am primit amenzile, dar ma gandesc sa le contest. am vreo sansa de castig?
Pana nu vi se comunica PV contraventie ,nu aveti temei legal a formula eventuala plangere contraventionala
Eventuala informare a dvs a CNADNR referitor la schimbarea numarului de inmatriculare vehicul se realizeaza in baza de date incepand cu momentul comunicarii si nu poate produce efecte pentru perioada ulterioara schimbarii numarului de inmatriculare cand ati circulat dvs
Avand in vedere cele expuse mai sus, in cazul unei plangeri la pvcc, instanta mi-ar a castig de cauza, tinand cont de:
-faptul ca rovinieta se achizitioneaza pentru autovehicul, nu pentru nuemrele sale;
-buna mea credinta, pe rovinieta fiind trecuta si seria sasiului, am considerat ca sunt in legalitate, cu rovinieta valabila.
-am incercat ulterior sa fac schimbarea nr. la cnadnr, dar mi s-a comunicat ofcial faptul ca nu se mai poate face nimic, intre timp rovinieta expirand. - intntia mea clara de a indrepta lucrurile, fiind in necunostinta de cauza la data abaterii.
multumesc.
Amenda rovinieta
Adrian_P
Buna seara.
Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)
Scimbare rovinieta
comsid98
Am trei camioane care pana in iulie 2010 au fost in leasing cu nr. de Bucuresti iar rovinieta a fost cumparata pe un an de zile in iulie 2010 cu numere de ... (vezi toată discuția)