avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scimbare rovinieta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scimbare rovinieta

Am trei camioane care pana in iulie 2010 au fost in leasing cu nr. de Bucuresti iar rovinieta a fost cumparata pe un an de zile in iulie 2010 cu numere de inmatriculare de Bucuresti.Din august 2010 au iesit din leasing si au alte numere de inmatriculare.Intrebarea este daca rovinieta este valabila,desi nu am comunicat CNADR schimbarea de numere de inmatriculare?Am castig de cauza in judecatorie?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 14:32, 5 Aprilie 2011
trebuia sa le faceti pe numarul de identificare al masinii.
daca este si acela trecut alaturi de nr de inmatriculare sunteti in regula!
contestati amenda la judecatorie si veti avea castig de cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sa fiu amendat pentru neplata rovinieta? johnythelove johnythelove Buna ziua, Vreau sa ma ajutati sa lamuresc o problema. Pe data de 2 Ianuarie am cumparat rovinieta, iar pe data de 8 au fost schimbate numerele la masina, ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala rovigneta alphagroup alphagroup Buna ziua! Am primit zilele trecute o amenda pentru circulatia fara rovigneta. mentionez ca e vorba despre o societate comerciala. Amenda e pentru o ... (vezi toată discuția)
Am schimbat numerele de inmatriculare, insa nu am anuntat cnadnr in acest sens pass9 pass9 Buna tuturor Sunt intr-o situatie putin incurcata: am avut o rovinieta pe un an, care a expirat in 12.2011. In 06.2011, am schimbat numerele de inmatriculare, ... (vezi toată discuția)