Revin ,
pt. taxa de 17.000 lei am sentinta judecatoreasca favorabila impreuna cu onorariu avocat si m-am inscris la masa credala cu aceasta suma.Insa pt.cei 18.000 lei instanta nu a admis a aceasta suma ca si cheltuiala. Ce mai pot face ?
Fiirma fiind in insolventa nu se suspenda toate procesele ? Taxa de timbru judiciar a fost platita la directia de taxe si impozite.Pana acum firma nu a intrat in posesia apartamentului , acesta fiind nefinalizat , deci nu s-a incheiat ctr. de vz.cump.
Buna ziua
In anii 2009 si 2010 am avut niste procese cu un debitor cu care am incheiat un antecontract de vz-cump.pt. un imobil asupra caruia am instituit sechestru judiciar pana la solutionarea litigiului.Acesta a fost inscris in cartea funciara.Pt. aceasta am platit taxa de timbru judiciar in valoare de 18.000 lei si odata cu deschiderea unui nou proces pt.obligatia de a face o alta taxa de timbru in valoare de 17.000 lei.In instanta am obtinut faptul ca nu a intervenit rezolutiunea antecontractului de vz.cump.Cum pot sa-mi recuperez aceste taxe de timbru judiciar ? Mantionez ca firma debitoare este in reorganizare iar imobilul nu este finalizat.