avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Activitate gmihai1

Activitate gmihai1

Răspuns la discuția Stare ancheta penala
Multumesc de raspuns. Cum ar trebui sa procedez pentru a obtine informatii cu privire la desfasurarea anchetei? Sa depun o cerere la sectia de politie la care am depus plangerea?
In martie 2012 am facut o plangere penala pe motiv de inselaciune. In noiembrie 2012 am primit decizia procurorului de neincepere a urmaririi penale. Am facut contestatie si, in februarie 2013, judecatorul a admis cererea dispunand inceperea urmaririi penale. In noiembrie 2013 am fost contactat de Politie pentru a mai depune o declaratie. De atunci nu s-a mai intamplat nimic. Ma pot interesa de starea anchetei penale? Exista vreo posibilitate de a afla mai multe detalii? Practic, in 2 ani de zile nu s-a intamplat nimic ...
Răspuns la discuția Inselaciune
Am mesaje pe SMS in care vorbim despre operatia fetitei si despre banii pe care-i dau pentru operatia fetitei. Alte dovezi nu am.
Discuție Inselaciune
Am platit bani unei mamici care pretindea ca fetita ei are nevoie de operatie de inima, urmand sa-mi aduca documentele despre diagnostic si sumele platite. Nu mi-a adus nici un document si refuza sa mai discute cu mine. O parte din bani i-am dat prin banca, o parte din bani i-am platit cash. Pot sa fac ceva?