avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Am platit bani unei mamici care pretindea ca fetita ei are nevoie de operatie de inima, urmand sa-mi aduca documentele despre diagnostic si sumele platite. Nu mi-a adus nici un document si refuza sa mai discute cu mine. O parte din bani i-am dat prin banca, o parte din bani i-am platit cash. Pot sa fac ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 20:04, 21 Martie 2012
Daca puteti dovedi cumva ca banii donati au fost in scopul de a se achita operatia fetitei, puteti formula o plangere penala.
faceti o plangere penala sau solicitati prin instanta restituirea sumei e bani.
Incercati sa detaliati speta,sa ne facem o imagine de ansamblu mai concreta.
Am mesaje pe SMS in care vorbim despre operatia fetitei si despre banii pe care-i dau pentru operatia fetitei. Alte dovezi nu am.
Mergeti la politie si faceti plangere penala.

Alte discuții în legătură

Pacaliti - anunt umanitar marcela72 marcela72 Buna ziua , Acesta este anuntul umanitar lansat in momentul in care s-a aflat ca nepoata mea de 19 ani avea nevoie de un transplant de cord. Larisa are ... (vezi toată discuția)
Ajutați-mă, vă rog: fostul soț m-a dat afară din casă cu copil cu tot. am uzufruct viager pe imobil, ce pot face în această situație? Simo Maria Simo Maria Bună ziua. În urma cu 13 ani mi am cunoscut soțul. . În 2006 am născut o fetita care acum are 11 ani. În 2009 am cumpărat o casa în satul unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Posibil inselaciune yme yme Buna ziua , Am platit 1500 euro sa fac cursuri de design interior on line ,catre un SRL , in urma carora urmeaza sa obtin un \\"Certificat International\\" ... (vezi toată discuția)