avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibil Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibil Inselaciune

Buna ziua ,

Am platit 1500 euro sa fac cursuri de design interior on line ,catre un SRL , in urma carora urmeaza sa obtin un "Certificat International" . Aceasta firma nu este acreditata de ANC si nici nu a depus o cerere in acest sens.Este legal sa emita astfel de diplome care nu au nici o valabilitate si pentru care sa se pretinda bani ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: yme , utilizator 08:54, 20 Iulie 2015
nu.
faceti plangere la politie si sesizati si protectia consumatorului.
Sper sa fi pastrat documentele cu care ati achitat cei 1500 euro catre acel SRL organizator de cursuri.
Sper sa primiti si alte pararei mai pertinente decat ale mele.
cu stima, cassy

PS. Intrebare retorica: Nu ati avut curiozitatea sa verificati firma careia i-ati achitat o caruta de bani daca functioneaza legal si are toate autorizatiile la zi ?
Multumesc,
Formulati plangere penala ptr.infractiunea de inselaciune prev.si pedepsita de art.244 NCP.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ce pot face sa recuperez bani? popaionela popaionela am fost la sibiu am dat suma de 540 lei sa plec in anglia pe 20 februare 2017 eu sunt tot acasa ma minte zilnic la telefon mia spus ca imi trimite alta oferta ... (vezi toată discuția)
Frauda, inselaciune, inchiriere apartament Andreea5795 Andreea5795 Buna ziua In urma cu aproximativ o luna de zile am inchiriat un apartament in judetul Iasi de la un asa zis consultant imobiliar care lucra pe cont ... (vezi toată discuția)
Am vândut mașina în rate dar am luat țeapă: nu am primit niciun ban. mi-o pot recupera? Nblade Nblade Am vandut o masina catre un cunoscut prin contract de instrainare dobandire la care am atasat o anexa in care se specifica ca respectivul imi va plati masina ... (vezi toată discuția)