avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua ce pot face sa recuperez bani?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua ce pot face sa recuperez bani?

am fost la sibiu am dat suma de 540 lei sa plec in anglia pe 20 februare 2017 eu sunt tot acasa ma minte zilnic la telefon mia spus ca imi trimite alta oferta in alt loc si mia trimis actele si instiintate ca a expirat contractu cu ei care este valabil pana luna aprilie.ce pot face sami de bani inapoi? va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:13, 9 Martie 2017
Buna ziua , Nu sunt in masura sa va dau un raspus concret pe aceasta tema . Totusi trebuia sa va documentati mai bine inainte sa platiti acea suma de bani , Puteti fi victima unei inselaciuni . O zi buna si sper sa rezolvati problema cat mai curand posibil.
Puteti formula plangere penala ptr.infractiunea de inselaciune prevazuta si pedepsita de art.244 NCP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani. valentina s valentina s Am dat o suma de bani prietenului meu mintindu-ma ca are probleme, Dupa ce am plecat din tara, a venit acasa la mama mea si i-a zis ca eu am sa ii dau niste ... (vezi toată discuția)
Contract abuziv reziliat - recuperare bani mangyi mangyi Buna ziua. Am o problema la care am nevoie de un sfat: In data de 1 august 2015 am semnat un contract cu o agentie de modeling si am platit o suma de bani ... (vezi toată discuția)
O mica teapa pe olx telefonolx2017 telefonolx2017 Buna ziua. Am cumparat acum cateva zile un telefon de pe olx. In anunt scria ca telefonul e nou, si era pus la categoria noi. Parea o oferta destul de buna ca ... (vezi toată discuția)