avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare bani.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare bani.

Am dat o suma de bani prietenului meu mintindu-ma ca are probleme, Dupa ce am plecat din tara, a venit acasa la mama mea si i-a zis ca eu am sa ii dau niste bani lui , pentru ca m-a imprumutat.
Credeti ca pot sa il reclam la politie si sa fie mama mea martor?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 18:39, 15 Ianuarie 2018
Buna ziua, da, puteti sa faceti plangere penala pentru inselaciune, iar mama dvs este martor.
La Politie pot face aceasta plangere?
Da, dar va recomand sa o faceti direct la parchet.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Infractiunea de inselaciune este prevazuta si pedepsita de art.244 NCP,impacarea inlatura raspunderea penala.[Art.244(1)NCP]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula o plangere penala catre Parchetul din raza de domiciliu a invinuitului, urmand a va constitui parte civila cu suma de....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala- abuz de incredere. adriatica123 adriatica123 Buna ziua, In data de 26.07.2011 am depus o plangere la Postul de politie C(pe raza comunei unde s-a produs infractiunea) din jud. Cluj. Plangerea a fost ... (vezi toată discuția)
Frauda, inselaciune, inchiriere apartament Andreea5795 Andreea5795 Buna ziua In urma cu aproximativ o luna de zile am inchiriat un apartament in judetul Iasi de la un asa zis consultant imobiliar care lucra pe cont ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ce pot face sa recuperez bani? popaionela popaionela am fost la sibiu am dat suma de 540 lei sa plec in anglia pe 20 februare 2017 eu sunt tot acasa ma minte zilnic la telefon mia spus ca imi trimite alta oferta ... (vezi toată discuția)