Din pacate , din experienta iti spun, ca uneori nu poti proba nici cu inregistrarea chiar daca o obti. Pe noi ne-au amanat si dupa o luna ne-au dat inregistrarea trunchiata, exact acolo unde am fi putut proba ca judecatorul e "putin corupt". Sa vezi si sa nu crezi , NU EXISTA IT-ist oficial in Romania sa ateste frauda. :) Suntem o tara de ras in timp ce multi plangem.
Puteti cere, ramane de vazut daca veti primi. Daca nu motivati cum trebuie, nu veti primi.
Si, retineti: o aparare mincinoasa nu este o infractiune. Orice parte se poate apara cum doreste ea si nu poate fi pedepsita pentru apararea proprie. De ex. daca cineva sustine ca nu a luat pe 1 septembrie 2015, ora 17:00 bani de la Icsulescu pentru ca in momentul respectiv lua masa la Hotel Intercontinental cu ambasadorul martienilor la Bucuresti, nu poate fi pedepsit pentru asta. "Pedeapsa" e ca judecatorul nu-l crede si-l poate considera mincinos, deci risca sa piarda procesul din cauza unei minciuni.
Nu exista infractiunea de "aparare mincinoasa". Partile si avocatii lor (intr-un proces civil) sau suspectii si avocatii lor au dreptul sa insire cele mai fantastice povesti.
care este competenta teritoriala in caz de autodenunt infractiune prin internet?
Am formulat o plangere penala despre care procurorii au zis in ordonanta de clasare ca "fapta nu exista" si "plangerea e nefondata" ceea ce inseamna ca au probe iar eu am savarsit Falsul in declaratii prin declaratii mincinoase si Inducerea in eroare a organelor judiciare prin falsificarea probelor
Aceasta plangere am depus-o prin email. Carui parchet ii revine competenta teritoriala?
Contract de vanzare sau de donatie, cum a spus si Cornel Vasile mai sus.
Vreti sa cedati bunul sau doar uzufructul? Adica, punerea la dispozitie prin inchiriere sau comodat.