Buna ziua! As dori sa stiu in ce masura pot fi obligata la plata contributiei de masa la gradinita, unde apar restanta din septembrie. Mentionez ca cel mic nu a fost tot timpul prezent, iar taxa de masa in valoare de 9 ron/zi nu se justifica fiind neconcordanta cu fisele de alimente zilnice(care arata ca cei mici au primit hrana in valoare de 3-5 lei/zi). Dna.administrator nu a inaintat vreo hartie in care sa anunte directiunea de acest lucru,pt a fi somata, conform angajamentului de plata semnat de mine la inceputul anului scolar. Dna director,pusa in functie in urma unui audit intern mi-a spus VERBAL sa achit suma, refuzand sa-mi dea in scris vreo decizie luata in urma unei hotarari(deoarece sustine ca asa a spus auditul- in raport nefiind mentionat niciun parinte restant, ci doar sectorul contabil-administrativ). Doresc sa achit suma, dar recalculata in functie de fisele de alimente zilnice si deci ce sa contest daca nu am niciun document care sa ateste decizia dansei. Suma este destul de mare pentru a o putea achita integral, asa cum dansa doreste si afirma intr-un angajament de plata pe care mi-l pusese la dispozitie spre a-l semna. Mentionez, de asemenea, ca refuza sa-mi dea o recomandare necesara detasarii in invatamant. Cum as putea proceda?
Multumesc!
Buna seara!As dori sa stiu daca se poate depune dosar de pensie alimentara avand in vedere ca inca nu s-a depus dosarul de divort si ca despartirea in fapt s-a produs de o luna de zile.De asemenea,as mai vrea sa intreb daca se poate depune dosarul in orasul unde ma aflu cu viza flotant(la parintii mei),domiciliul comun fiind in alt oras.Multumesc!