avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara fara divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara fara divort?

Buna seara!As dori sa stiu daca se poate depune dosar de pensie alimentara avand in vedere ca inca nu s-a depus dosarul de divort si ca despartirea in fapt s-a produs de o luna de zile.De asemenea,as mai vrea sa intreb daca se poate depune dosarul in orasul unde ma aflu cu viza flotant(la parintii mei),domiciliul comun fiind in alt oras.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:00, 21 Martie 2012
Ar fi recomandabil sa deschideti divortul.
Se poate deschide proces pentru pensie de intretinere si daca nu ati depus divortul dar veti avea o probatiune destul de dificila...
Se poate deschide procesul de pensie unde aveti viza de flotant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorului după separarea părinților. are dreptul tata să vină oricând vrea sau o poate face doar dacă există un program de vizitare? angi84 angi84 Buna ziua, Am un copil minor si pana acum am fost in uniune consensuala cu tatal baiatului. Dar ne-am certat si el a parasit domiciliul comun si acum vrea ... (vezi toată discuția)
Tatăl a părăsit domiciliul conjugal nedespărțiți legal ... ioana15 ioana15 Tatăl a părăsit domiciliul conjugal nedespărțiți legal este obligat să plătească pensie alimentara sau numai după procesul de divorț (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita copil un roman un roman bine v-am regasit! As vrea si eu o parere autorizata pentru urmatorul caz: Fiul meu a devenit taticul unei fetite acum trei luni.S-a ... (vezi toată discuția)