inteleg doar ca nici avocata nu s-a prezentat si nici parata, doar mi s-a inmanat cerea reconventionala in cond in care acasta a fost depusa la dosar pe 28 februarie, de asta sunt si intrigat cum putea fi mandatat sa aiba drept legal sa depuna in numele paratei cerea la dosar si cine ia semnat avocatei i imputernicirea avocatiala, actele depuse la dfosar de avocata constand in : procura speciala trimisa prin fax
, imputernicire avocatiala si actele de stare civila dar cele vechi intrucat eu am scos anul trecut altele pt ca parintii paratei refuzau sa mi le dea
multumesc mult pt raspuns, si daca nu ma prezint pe data de 10 urmatoarea judecata va fi tot de fond? defapt din cercetarile mele avovatul nu putea fi mandatat decat daca imputernicirea este in originar si tradusa, stiu ca in codul civil se sfecifica ca o copie dupa un originar atesta ca acel act exista dar legal putea fi imputernicit avocatul ?
pe data de 13 martie , aveam primul termen la divort, parata a depus cerere reconventionala prin mandatarea unui avocat ea fiind plecata in grecia, n-i s-a dat amanare pana pe 10 aprilie deoarece de la cererea reconventionala lipsea imputernicirea speciala in original, ea fiind trimisa avocatei paratei prin fax, daca la urmatorol termen doresc sa-mi retrag cerea de divort ce consecinte poate avea si cum pot solicita acest lucru???? se anuleaza cerea in cazul in care nu ma prezint ????( urm termen este pe 10 aprilie) UN RASP URGENT. VA MULTUMESC