avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate eddyekyd

Activitate eddyekyd

Răspuns la discuția Citatie executare silita
am inteles ca durata ar depinde de cat de aglomerata e instanta? adica la un oras mai mic exista posibilitatea sa vina mai repede de 2 luni?
Răspuns la discuția Citatie executare silita
multumesc frumos de raspuns. dar aveti idee cam cat dureaza pana va ajunge acea hotarare judecatoreasca acasa?
buna ziua! s-a incheiat un proces civil in urma caruia imi revine o parte dintr-un imobil, ceva curte si o anumita suma de bani. urmeaza sa primesc acasa o citatie pentru executare silita semnata de judecator (cred) in urma careia sa cautam un executor judecatoresc. stiti cumva in cat timp vine citatia (vreun termen legal) si daca am un alt termen in care sa gasesc executor judecatoresc, asta ca sa nu depasim vreun termen si sa pierd anumite drepturi.Va multumesc!
Buna ziua! situatia mea ar fi urmatoarea: cuplul nu au putut avea copii asa ca au infiat unul de la varsta de 3 ani, dar din cauza unor conflicte in familie acesta a fost desfiat (cand ambii erau in viata). Sotul a decedat in urma cu peste 5 ani. Sotul are o sora si un frate (decedat, cu doi copii). As dori sa aflu cine are dreptul la succesiune si cu ce procente.
Va multumesc!!!
Discuție deschidere bar
salutare! sunt dintr-un sat din apropierea Ploiestiului si ma gandeam sa imi deschid un mic bar. ce recomandati si cat de mult as avea de alergat pentru acte. multumesc