Deja sun ingrijorat ca cei de la politie au vorbit cu prietenii aceia ai mei din satul unde s-a intamplat aceasta chestie si o zis ca primarul vrea sa vorbim in istanta pentru ca fratele meu l-a apucat de haina. ce as putea face?
Buna ziua, sa va spun ce s-a intamplat:
Eram la sat la niste prieteni si o vecina a venit alarmata la noi pentru ca ii ardea casa.
Noi am luat rapid niste galeti si am plecat la robinet sa le umplem, surpriza a fost ca nu curgea apa (desi apa cursese dupamasa).Am plecat la fantana si am umplut acolo in graba galetile.Cand ne-am indreptat catre casa in flacari primarul statea deoparte si vorbea la telefon.Eu speriat si nervos in acelasi timp l-am intrebat pe un ton mai ridicat pe primar ca de ce nu curge apa.Acesta nu mi-a raspun si mi-a intors spatele.Acest lucru m-a ofensat si cum casa ardea nu am mai asteptat dupa el.Dupa cate-va ture de carat galeti si aruncat apa pe casa l-am intrebat iar pe primar de ce nu curge apa la robinet, acesta iar nu m-a bagat in seama si statea deoparte cu mainile in buzunar si se uita la casa arzand.Dupa care m-am enervat si mai tare pentru ca timpul se scurgea si deja incepuse si a doua casa sa arda si nu mai imi aduc aminte exact ce i-am spus, presupun ca i-am zis si niste injuraturi, dar tot ce stiu este ca i-am zis sa puna si el mana pe o galeata sa ne ajute sa nu fie pagube si mai mari.Acesta mi-a spus :"Vorbim noi maine,poimaine.", Acest lucru l-am luat drept o amenintare si i-am mai zis cateva din cauza nervilor, stresului etc..
Acest lucru s-a intamplat de mai multe ori pana cand primarul a venit la mine in pas grabit facandu-mi semn (ex. Ai grija!) la care fratele meu mai mare s-a bagat si la luat de haine si i-a spus sa nu ma mai ameninte, la care primarul i-a raspun la fel:"Vorbim noi maine,poimaine.".
Dupa ceva timp au ajuns pompierii la fata locului si s-au apucat ei de stins focul.Eu cand am vazut ca au intervenit am vrut sa ma duc catre casa cand vreo 3 politai ma luau la misto:"Bai baiatule, ia stai asa!"Acesta m-a intrebat cum ma cheama fara sa imi zica cine ii si de ce ma interogheaza.M-a tot stresat spunand:"Spune ba cine esti si nu ma lua pe mine la intrebari".Eu intrasem deja in panica si i-am spus unui prieten care era langa mine sa il cheme pe fratele meu ca nu stiam ce se intampla.Acesta a venit, iar politistul a incetat cu mistoul. Dar nici fratelui meu nu i-a spus de ce ne interogheaza.Acesta ne-a cerut numele, numele parintilor si adresa.
Dupaia ne-au lasat sa plecam.Dupa un timp imi zice un om de pe strada ca la auzit pe primar ca nea parat la politie.
Acum ma intreb care or sa fie urmarile?