Buna ziua, sa va spun ce s-a intamplat:
Eram la sat la niste prieteni si o vecina a venit alarmata la noi pentru ca ii ardea casa.
Noi am luat rapid niste galeti si am plecat la robinet sa le umplem, surpriza a fost ca nu curgea apa (desi apa cursese dupamasa).Am plecat la fantana si am umplut acolo in graba galetile.Cand ne-am indreptat catre casa in flacari primarul statea deoparte si vorbea la telefon.Eu speriat si nervos in acelasi timp l-am intrebat pe un ton mai ridicat pe primar ca de ce nu curge apa.Acesta nu mi-a raspun si mi-a intors spatele.Acest lucru m-a ofensat si cum casa ardea nu am mai asteptat dupa el.Dupa cate-va ture de carat galeti si aruncat apa pe casa l-am intrebat iar pe primar de ce nu curge apa la robinet, acesta iar nu m-a bagat in seama si statea deoparte cu mainile in buzunar si se uita la casa arzand.Dupa care m-am enervat si mai tare pentru ca timpul se scurgea si deja incepuse si a doua casa sa arda si nu mai imi aduc aminte exact ce i-am spus, presupun ca i-am zis si niste injuraturi, dar tot ce stiu este ca i-am zis sa puna si el mana pe o galeata sa ne ajute sa nu fie pagube si mai mari.Acesta mi-a spus :"Vorbim noi maine,poimaine.", Acest lucru l-am luat drept o amenintare si i-am mai zis cateva din cauza nervilor, stresului etc..
Acest lucru s-a intamplat de mai multe ori pana cand primarul a venit la mine in pas grabit facandu-mi semn (ex. Ai grija!) la care fratele meu mai mare s-a bagat si la luat de haine si i-a spus sa nu ma mai ameninte, la care primarul i-a raspun la fel:"Vorbim noi maine,poimaine.".
Dupa ceva timp au ajuns pompierii la fata locului si s-au apucat ei de stins focul.Eu cand am vazut ca au intervenit am vrut sa ma duc catre casa cand vreo 3 politai ma luau la misto:"Bai baiatule, ia stai asa!"Acesta m-a intrebat cum ma cheama fara sa imi zica cine ii si de ce ma interogheaza.M-a tot stresat spunand:"Spune ba cine esti si nu ma lua pe mine la intrebari".Eu intrasem deja in panica si i-am spus unui prieten care era langa mine sa il cheme pe fratele meu ca nu stiam ce se intampla.Acesta a venit, iar politistul a incetat cu mistoul. Dar nici fratelui meu nu i-a spus de ce ne interogheaza.Acesta ne-a cerut numele, numele parintilor si adresa.
Dupaia ne-au lasat sa plecam.Dupa un timp imi zice un om de pe strada ca la auzit pe primar ca nea parat la politie.
Acum ma intreb care or sa fie urmarile?
mare lucru nu ti se va intampla fii linistit. in cel mai grav caz vei primi o amenda acsa prin posta . dar asteapta sa vezi ce vei primi din partea politiei si apoi scrie-ne si iti voi spune cum sa actionezi mai departe.SUCCES!
Deja sun ingrijorat ca cei de la politie au vorbit cu prietenii aceia ai mei din satul unde s-a intamplat aceasta chestie si o zis ca primarul vrea sa vorbim in istanta pentru ca fratele meu l-a apucat de haina. ce as putea face?
Daca primarul isi asuma responsabilitatea promovarii unei actiuni in instanta,ii revine obligatia sa sustina , sa probeze temeinic si indubitabil acuzele la adresa dvs
Chiar si in eventuala solutionare in instanta aveti posibilitatea sa va sustineti nevinovatia, sa solicitati probe temeinice ,sa invocati starea de fapt,in care va aflati la momentul presupusului incident
Ce pot face?
Andrey05
Salutare! Ma numesc Alexandru Andrei si domiciliez in comuna Coc.Mislii sat Goruna, cineva a cumparat o gradina langa mine, si dupa ce si-a tras apa pana la ... (vezi toată discuția)