cameliadinut a scris:
buna ziua tuturor.
vecina din apartamentul situat sub al meu a montat robinete pe coloanele de apa pentru a sista alimentarea catre apartamentul meu. practic, cand vrea ea sa deschida robinetele, am apa, cand le inchide, nu mai am apa. ea a motivat acest lucru prin faptul ca in trecut a avut inundatii de la fosta proprietara (care mi-a vandut mie). cand am cumparat eu, i-am promis ca o sa fac reparatii ca sa nu mai aiba infiltratii, insa dupa ce am terminat reparatiile (pe cheltuiala mea exclusiva) nu a mai vrut sa auda de inlaturarea robinetelor.
as vrea sa o dau in judecata pentru inlaturarea robinetelor. mi-ati putea da o mana de ajutor cu intemeierea in drept a actiunii? va multumesc.
Avand robinete ar putea sa opreasca apa, dar a facut acest lucru, v-a oprit apa? In momentul cand opreste apa anuntati administratorul, presedintele, un membru al comitetului. Sa constate si dumnealor. Incheiati un proces verbal cu cele constatate semnat de aceasta comisie sau o parte din ea. Faceti reclamatie la asociatie, la politie, la primarie. Avand aceste plangeri, sesizari, inscrisuri solicitati presedintelui asociatiei sa o cheme in instanta pe proprietara vecina . Presedintele reprezinta asociatia si poate sa deschida acasta actiune in instanta fara bani sau poate angaja un avocat ca pentru orice actiune introdusa in instanta de asociatie.