Adyn@ a scris:
Multumesc pt raspuns, si eu sper sa ma ajute.Am fost de dim la administrator, a venit, a vazut care este situatia si a zis ca deocamdata nu se poate face nimic.Bineinteles ca am fost si peste vecin dar ca de obicei nu ne putem intelege cu el. Si in momentul de fata apa imi curge siroaie pe peretii din baie si din cele doua dormitoare care au pereti comuni cu baia. Am vorbit si cu vecinii de sub mine si mi-au zis ca apa a ajuns pana la etajul 1 (eu stau la 3). Momentan vecinul cu pricina este la servici si nu se poate face nimic.
Incercati sa opriti apa de la robinetul general ca altfel ajunge si la noi.
Am avut si eu o problema cu vecinul de deasupr si am vorbit cu el la telefon. Era la vreo 300 km de casa si urma sa ajunga acasa peste 5-6 ore. Am fost nevoit sa-i fortam usa cu un levier sa-i oprim apa din casa (am facut asta cu acordul lui telefonic si fiind 3 vecini de fata). Atunci aveam la subsol un singur robinet pentru 115 apartamente si 25 de firme de la parter si mezanin si nu am oprit apa. Acum ne-am montat robinete pe fiecare coloana (vreo 20 ) la subsol.
Pe seara a aparut vecinul si-a remediat defectiunea (cedase furtunul flexibil care alimenta rezervorul de la wc). L-am inteles, se putea intampla oricui. Doar ca am stat pe langa usa lui pana a ajuns acasa. A avut destule pagube in casa (pereti, parchet bun de aruncat, chiar si mobiliert), iar noi , sub el mai putine. Si-a suportat fiecare cheltuiala si am ramas in relatii bune.