avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face?

Salutare! Ma numesc Alexandru Andrei si domiciliez in comuna Coc.Mislii sat Goruna, cineva a cumparat o gradina langa mine, si dupa ce si-a tras apa pana la bazin a vrut sa isi faca si intrarea.
Nimic de zis, am colaborat cu el in vederea amenajari si i-am dat acordul sa execute accea intrare.
La scurt timp el mi-a daramat gardu fara acordu meu, si a pus niste placi de ciment a pus o folie de nailon si a adus deseuri si moloz.
Am anuntat la primarie, si in scurt timp domnu primar cu politia locala sa prezentat la fata locului si i-a spus ca el nu ia acordat sa faca asa ceva, si sa modifice gadu deoarece mie imi curg pietre pe terenu meu si mi se scurge si apa din sosea.
Acest lucru sa intamplat in urma cu 5 ani, acum vecinul a pus terenul in vanzare, fara sa remedieze situatia.
Ce pot face pentru a rezolva problema aceasta??
Va multumesc pentru informati!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 07:58, 10 Februarie 2016
Buna seara,
Depuneti o sesizare scrisa la Primarie in acest sens si asteptati raspunsul lor (maxim 30 zile).
In paralel puteti invita vecinul la mediere in scopul solutionarii conflictului. Daca nu reusiti il puteti actiona in instanta.
O sesizare a fost depusa la primadie, si venind la fata locului primaru cu politia locala, a spus ca el nu ia acordat sa faca asa ceva, si i-a sugerat sa retraga gardu cu 3-4 metri pentru a face intrarea cum trebuie si pentru a face si o scurgere ca sa nu fie problema cu apa care se scurge pe terenu meu spre casa. Mai precizez ca este gradina lasata in paragina, plina de salcami pe care a scoso la vanzare.
Cu ce articol pot sa il chem in instanta?
Buna dimineata,
Solicitati raspuns in scris la problema dvs. Va fi util in instanta.
Consultati un avocat daca doriti sa-l actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comun ocupat abuziv melulica melulica Va salut! Solicit ajutorul dvs intr-o problema care tine de drepturile si obligatiile locatarilor din cladirile multietajate.Pe scurt -doi vecini au ocupat ... (vezi toată discuția)
Magazie construita la limita dintre proprietati fara acordul vecinului+ scurgere apa din precipitatii pe terenul vecin Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: detin un teren construibil, de care nu m-am putut ocupa timp de un numar de ani. Initial am ... (vezi toată discuția)
inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)