avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate aurarogo

Activitate aurarogo

Discuție bUNA ZIUA
Sunt topograf autorizat.Am un pfa si un srl.Nu sunt angajat in nici una din firme, nici pfa nici srl.Pot sa ocup un post intr-o primarie?mai precis ARHITECT SEF.
pOT CA SI FUNCTIONAR PUBLIC SA MAI DETIN ACESTE DOUA FIRME?
Buna ziua.ma framanta mult un subiect, si anume,sunt in concediu crestere copil de 2 ani si urmeaza sa vina al doilea bebe inainte ca primul sa implineasca 2 ani.Postul meu unde am lucrat s-a desfiintat si as dori sa stiu daca asta va afecta primirea indemnizatiei pentru al doilea copil, avand in vedere faptul ca primul nu va implini inca doi ani, deci nu va trebui sa ma intorc la servici, ci voi ramane in continuare acasa ptr crestere copil?
Va multumesc mult ptr raspuns!!!
As dori sa mai pun doua intrebari:
1)Ce hartii trebuie sa duc angajatorului ca dovada a sarcinii?
2)In cazul in care postul e desfiintat,ce mai pot face ptr ca sa nu raman in concediu crestere copil fara indemnizatie?
As dori sa stiu daca, fiind la sfarsitul concediului de maternitate de 2 ani si urmeaza sa incep din nou serviciul, dar nu pot ptr ca sunt din nou insarcinata si ar urma sa nasc chiar in perioada dinaintea reluarii activitatii, pot fi data afara de la locul de munca ptr ca patronii nu au fost de acord sa stau 2 ani acasa plus ca mai urmeaza sa raman inca doi ani acasa?