avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate hardro

Activitate hardro

Va multumesc. Inseamna ca sunt sanse mici sa recuperez ceva. Inteleg ca as putea face o plangere penala dar impotriva cui? a postei sau a angajatei/ lucratorului vamal? Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Am fost furat de angajatii postei de la Oficiul 67. Am facut reclamatii, sesizari si nimic. Primesc raspunsuri formale legate de procedurile care s-au respectat si nimic despre cele care nu s-au efectuat - respectiv controlul vamal efectiv. Situatia este complicata pentru ca nu exista martori, in momentul efectuarii controlului vamal , doar eu si vamesul eram in incapere - deci este cuvantul ei, impotriva cuvantului meu. Coletul a fost desfacut inainte de control, s-a sustras o tableta samsung, a fost lipit la loc, iar apoi desfacut de fata cu mine. Eu nu cunosteam procedura in acel moment (era prima data cand asistam la un control vamal) iar vamesul nu s-a uitat efectiv in colet. Totusi a calculat taxele vamale si tva-ul fara sa vada obiectele, a incasat banii fara sa emita un document in acest sens.
Intrebarea mea este care ar fi cea mai putin costisitoare cale de urmat pentru a-mi recupera prejudiciul ? (situatia fiind disperata sunt dispus sa recurg si la violente). Va multumesc.