buna seara acum ceva timp mau prins baut la volan cu o alcoolemie de 0,45 in aerul expirat ,probele biologice leam refuzat.Ma chemat la procuratura si acuma am primit o instintare ca mau scos de sub urmarirea penala si mau sanctionat cu o amenda administrativa +cheltuieli de judecata .De permis nu mia zis nimeni nimic cum procedez ?Platesc amenda si ma duc sa mil ridic ??
in citatie scrie ca mau scos din urmarire si mau sanctionat cu amenda administrativa ,nimic de permis cat mil ia sau daca mil anuleaza . Au trecut 3 luni de cand mau prins .Va multumesc si astept un raspun in legatura cu permisu
am ramas fara cuvinte cu suspendare ??
ce pot face ? momentan astept sa imi vina dosaru la politie si am inteles de la dansi ca ma cheama sa dau iar declarati si pe urma se duce dosaru din nou la procuratura ,ce pot face??
la ce pedeapsa ma incadrez la o alcoolemie de o,45 in aerul expirat ,si nu am mai putut da probe biologice pt ca mi s-a facut rau din cauza fricii de acee si am dat si declaratie in acest sens , am avut si martori ,nu am primit din partea politiei decat o dovada fara drept de circulatie ,la ce sa ma astept va multumesc