la ce pedeapsa ma incadrez la o alcoolemie de o,45 in aerul expirat ,si nu am mai putut da probe biologice pt ca mi s-a facut rau din cauza fricii de acee si am dat si declaratie in acest sens , am avut si martori ,nu am primit din partea politiei decat o dovada fara drept de circulatie ,la ce sa ma astept va multumesc
am ramas fara cuvinte cu suspendare ??
ce pot face ? momentan astept sa imi vina dosaru la politie si am inteles de la dansi ca ma cheama sa dau iar declarati si pe urma se duce dosaru din nou la procuratura ,ce pot face??
suspendarea executarii este o chestiune de alba-neagra si depinde foarte mult de judecator. suspendarea executarii nu este un drept al inculpatului si deci el o poate cere dar judecatorul nu este obligat sa o acorde chiar daca sunt indeplinite conditiile legale.
veti fi citat la politie ptr declaratii (probabil) si in mod cert veti fi citat de procuror la prezentarea materialului de UP, inainte de a fi trimis in judecata.
sfatul meu - un avocat ales este o varianta buna. oricum veti primi un avocat din oficiu dar este mai bine daca il si cunoasteti sau va este recomandat.