avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Maria_7

Activitate Maria_7

si eu sunt in aceeasi situatie,doar atat ca eu n-am mai suportat sa stam cu el,si m-am mutat la tata,si acum nu vrea sa ne lase napoi in locuinta.La primarie mi s-a spus ca daca am sentinta de divort sa fac o cerere sa-l scoata din contract,o copie de pe sentinta, si atunci poti sa-l elimini,poate pe tine te ajuta,din pacate eu inca nu am ajuns pana acolo.Succes.
Buna,as dorii sa va cer si eu un sfat.Sunt in divort,am o fetita de 10 ani si am in chirie o locuinta Anl,titularul sunt eu,dar din motive intemeiate am fost nevoita sa parasesc aceasta locuinta cu minora,ramanand in loc sotul meu.Acum nu vrea sa paraseasca locuinta si sa ne lase inapoi cu fetita,aducand ca argument ca eu am plecat si deci am unde sa stau,desi stam la unul din parinti,in conditii minime de confort,am plecat pt ca din cauza certurilor grave(consuma alcool zilnic) nu mai erau conditii pt cresterea coresp a minorei,iar eu m-am imbolnavit cu tiroida si glanda hipofiza,am si doc medicale,tot din cauza stresului permanent,iar el ar avea posib sa se mute la parintii lui.Divortul se tot amana,la primarie mi s-a spus ca doar atunci il pot scoate din loc daca voi avea sentinta de divort,dar asta nu e posibil pt ca nu ne putem intelege asupra locuintei,deci se tot amana.Daca ar fii o modalitate sa-l putem scoate,va rog sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat