avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare fost sot din locuinta ANL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare fost sot din locuinta ANL

Am fost casatorita 12 ani,am divortat, pe parcursul casatoriei am primit locuinta ANL pe numele meu,lucrand in sanatate si avand salariu mare,acum am divortat de comun acord,am custodia copiilor si vreau ca fostul sot sa paraseasca locuinta deorece eu sunt titulara contractului,cum pot sa procedez deoarece fostul sot refuza sa paraseasca de buna voie locuinta? cum sa-i fac evacuarea,ce sanse am,e o fire violenta,bea am plangeri la politie ,a aluat si amenda,terorizeaza copii pur si simplu. va multumesc frumos pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Maria_7 , utilizator 18:57, 28 Martie 2012
deschideti actiune in instanta in evacuare impotriva sotului. Hotararea cand va deveni irevocabila, atunci sotul dvs are obligatia sa paraseasca domiciliul.
si eu sunt in aceeasi situatie,doar atat ca eu n-am mai suportat sa stam cu el,si m-am mutat la tata,si acum nu vrea sa ne lase napoi in locuinta.La primarie mi s-a spus ca daca am sentinta de divort sa fac o cerere sa-l scoata din contract,o copie de pe sentinta, si atunci poti sa-l elimini,poate pe tine te ajuta,din pacate eu inca nu am ajuns pana acolo.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea fostului sot ioanborza ioanborza sunt titulara unui contract ANL ,sunt divortata,am doi copii,doresc evacuarea fostului sot din locuinta ANL al carei titulara sunt,cum pot proceda? (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Evacuare fost sot -ajutor voinea75 voinea75 Fostul sot a parasit domiciliul in sept 2010, solicitand sotiei sa-i dea bani de chirie ca sa o lase in pace. Sotul este violent. Terorizeaza copilul.Aceasta ... (vezi toată discuția)