Am fost casatorita 12 ani,am divortat, pe parcursul casatoriei am primit locuinta ANL pe numele meu,lucrand in sanatate si avand salariu mare,acum am divortat de comun acord,am custodia copiilor si vreau ca fostul sot sa paraseasca locuinta deorece eu sunt titulara contractului,cum pot sa procedez deoarece fostul sot refuza sa paraseasca de buna voie locuinta? cum sa-i fac evacuarea,ce sanse am,e o fire violenta,bea am plangeri la politie ,a aluat si amenda,terorizeaza copii pur si simplu. va multumesc frumos pentru ajutor!
deschideti actiune in instanta in evacuare impotriva sotului. Hotararea cand va deveni irevocabila, atunci sotul dvs are obligatia sa paraseasca domiciliul.
si eu sunt in aceeasi situatie,doar atat ca eu n-am mai suportat sa stam cu el,si m-am mutat la tata,si acum nu vrea sa ne lase napoi in locuinta.La primarie mi s-a spus ca daca am sentinta de divort sa fac o cerere sa-l scoata din contract,o copie de pe sentinta, si atunci poti sa-l elimini,poate pe tine te ajuta,din pacate eu inca nu am ajuns pana acolo.Succes.