avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuarea fostului sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuarea fostului sot

sunt titulara unui contract ANL ,sunt divortata,am doi copii,doresc evacuarea fostului sot din locuinta ANL al carei titulara sunt,cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: ioanborza , utilizator 13:25, 9 Octombrie 2011
daca imobilul in care locuiti a reprezentat locuinta comuna a sotilor va trebui sa deschideti actiune in instanta pentru evacuarea fostului sot.
ceva mai concret imi pute-ti raspunde,ce prespune aceasta actiune? multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fost sot din locuinta anl ioanborza ioanborza Am fost casatorita 12 ani,am divortat, pe parcursul casatoriei am primit locuinta ANL pe numele meu,lucrand in sanatate si avand salariu mare,acum am divortat ... (vezi toată discuția)
Partaj locuinta chirie igabriel igabriel vreem sa divortam pe cale amiabila.din casatorie au rezultat doi copii, din care unul este minor.locuim intr-o locuinta cu chirie.In cazul partajului ,cine ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)