avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta074

Activitate nicoleta074

Stimat(a) Doamna/Domnisoara/Domn

As dori (in masura timpului dvs) sa -mi raspunde ti la cazul pe care il voi descrie mai jos. In data de 10.10.2011 sotul meu s aangajat ca sofer profesionist la o societate de transport din Cluj,lucrand in afara tarii.Anul acesta la sfarsitul lunii februarie a venit acasa si a refuzat sa mai mearga la servici din urmatoarele motive:refuzul sau reaua vointa dea a plati salariu la timp. mentionez ca asa zisa diurna pentru care presta munca in afara tarii era data fractionat in jur de 200 e si pentru banii trebuia sa dea mii de telefoane si rugaminti.deci prin urmare nu a mai raspuns la telefon si nu a mai mers la munca.Astazi am primit de la firma un avertisment scris precum ca in data de 4.04.2012 trebuie sa se prezinte la servici pentru a rezolva acesta abatere disciplinara. De asemenea mai mentionez ca a semnat un contract de munca care nici pana in ziua de astazi nu a intrat in posesia lui.va roga sa ne dati raspuns referitor la acesta siuatie. Nu mi se pare normal ca o societate sa nu si respecte obligatiile dar pretentiile sa FIE FOARTE MARI