Buna ziua!
In urma cu 2 luni administratorul a hotarat sa ne scoata apometrele de apa rece pe casa scarii. Am pus toti locatarii bani pentru reteaua de pe casa scarii iar de la usa pana in casa fiecare si-a facut instalatia pe cont propriu.Problema este ca administratorul a inchis apometrele de pe fiecare etaj intr-un dulapior fara geam sau acces la el (sunt incuiate) astfel, noi locatarii nu putem vedea cat am consumat si daca acestea functioneaza sau nu.Este legal ca administratorul sa ne priveze de dreptul de a avea acces la un bun care este proprietate? Nu ar fi corect ca apometrele sa fie la vedere ca cele de la gaz si electricitate?Exista vre-o lege care ma poate ajuta in aceasta problema(administratorul cand am incercat sa ii explic problema a zis ca e perfect legal si sa studiez legea,este un om inabordabil si considera ca le stie pe toate....)
In acelasi timp vreau sa va intreb daca este legal ca asociatia de proprietari sa ma oblige sa platesc agent termic cu toate ca stau la mansarda (bloc cu 4 nivele mansardat) si nu imi trece nici o conducta de apa calda prin casa si nici pe scara blocului nu exista calorifere sau conducte de apa calda (administratorul mi-a pus in nas faza cu conductele de la subsol pentru care, spune el ca se plateste cota parte)Mentionez ca locuiesc in Iasi iar vecinii mei care beneficiaza de incalzire de la CET au repartitoare montate pe calorifere.
Va multumesc anticipat!