avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate hippophae

Activitate hippophae

Răspuns la discuția vatamare corporala
alte pareri? asta e tot? atat costa un pumn prost plasat?

nu conteaza ca am fost provocat. nu conteaza ca si cel mai calm om s-ar fi infuriat. nu conteaza ca nu-mi sta in fire sa impart pumni. pana la urma nu conteaza nici ca e strict chestie de noroc...putea sa-mi rupa el mie nasul. nu conteaza nici ca am luat amandoi amenda...totul se reduce la certificatul medico-legal. ce noroc ca nu se da la magazin!
Răspuns la discuția vatamare corporala
multumesc pentru sfat. de lovit am lovit amandoi, doar ca eu nu am solicitat un certificat medico-legal. acum e mult prea tarziu pentru asta
ne-am gasit intr-o parcare...m-am trezit blocat de un nene..era la 20m si l-am rugat frumos sa ma lase sa plec...avea treaba la un automat de lapte...am asteptat, am insistat, ne-am enervat...in fine...ne-am apropiat...si el s-a apropiat prea tare de pumnul meu...s-a rupt nasul. se prea putea sa o incasez eu, am avut noroc (sau ghinion)
am primit amandoi amenda pentru tulburarea linistii publice si credeam ca asta a fost tot. acum imi cere 3000eur, are certificat medico-legal de 40 de zile...io n-am, nu m-a dus mintea sa-mi scot si eu pe vreo 2 zile..
habar n-am ce-i de facut in cazul asta. am cazierul curat si as vrea sa ramana asa, n-am avut niciodata nici cea mai mica problema de genul asta...asa ca intreb: e mai bine sa-i dau banii? ce risc daca nu? cam cat dureaza un proces de genul asta? ce daune poate sa-mi ceara daca ma da in judecata? in cat timp va trebui sa le platesc?...si...nu stiu...ce credeti ca m-ar mai interesa pe tema asta...

multumesc..