Da, in momentul de fata este spatiu locuibil insa intentionez sa transform acest document din spatiu locuibil pe contractul de vanzare-cumparare in spatiu comercial si din ce am inteles acest lucru imi va permite sa desfasor si activitati comerciale fara a mai avea aprobarea vecinilor, dar se poate sa ma insel.. defapt sa se insele persoana cu care am vorbit de aceea am cerut ajutorul aici.
Detin un spatiu in Sinaia si cum nu mai stau acolo m-am gandit sa il transform in spatiu comercial pentru a-l inchiria insa evident m-am lovit de o mica problema. Am un vecin care nu doreste sa imi acorde semnatura. Am inteles ca legea spune ca daca in acelasi imobil exista un vecin prin care ne desparte un perete
pe plan orizontal si/sau vertical atunci trebuie semnatura. Motivele invocate de acesta sunt absurde si mi-am dat seama ca ar dori bani iar eu nu doresc acest lucru. Recent am intrebat si eu in stanga si in dreapta cum pot scapa din aceasta situatie si o persoana care lucreaza la primarie in bucuresti mi-a spus ca daca transform contractul de vanzare-cumparare al spatiului din locuibil in comercial nu as mai avea nevoie de semnatura vecinilor, este adevarat?